Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED

Van goede kwaliteit Mobiele de Autolader van Telefoonusb voor verkoop
Van goede kwaliteit Mobiele de Autolader van Telefoonusb voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED

1 2 3 4 5
UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED
Receptie Kantoor Kantoor QC Dienst. RD dienst.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : Unitech
Aantal werknemers : 480~500
Jaarlijkse omzet : 25,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

Ons Beperkt de Elektronika (H.K.) Co. Tak van Unitech van de Bedrijf, gevestigd in 2012, met inbegrip van de Verkoopdienst, Verschepende Dienst en Financiële Dienst voor de behandeling van zaken overzee.

 

Wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met het ontwikkelen van, het produceren van en het verkopen van de randtoebehoren voor Smarphone, iPhone, iPad, GPS, tabletpc, PC en netwerk. Producten met inbegrip van Autolader, Reislader, USB-kabel, Typec Kabel, oortelefoon, Beschermend geval, TMC antenne, Bluetooth-Product… enz.

 

Wij hebben meer dan 20 jaar ervarings want OEM/ODM van Semdicar in 1998 in Shen Zhen begon, die als voorganger van onze huidige fabriek Sunitec; Sunitec als groep met goed uitgeruste faciliteiten, sterke RD-Dienst en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laat ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

 

Onze Groep als ISO9001, ISO 14001 en SA8000 verklaarde bedrijf, die een gebied van 10.000 vierkante meters behandelen met meer dan 500 werknemers, totaal ongeveer 30 opbrengslijnen; Onze hoofdmarkt met inbegrip van de V.S., Canada, Koreaans Japan, HK, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Singapore, Italië etc.; Al onze producten voldoen aan internationale certificatie, zoals Ce, FCC, e-teken, UL, cUL, tuv-GS, PSE, c-Tik… enz. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten. 

 

Met het bedrijfbeleid van „Kwaliteit, de Dienst, Snelheid, Innovatie, Kosten“ wij houden aanbiedend gekwalificeerde producten en de beste dienst aan onze klanten; Wij heten zowel nieuwe als oude klanten van alle wereld welkom om ons in michael_wu@unitechsz.com voor toekomstige zakelijke relaties en het bereiken wederzijds succes te contacteren!

 

Contactgegevens
UNITECH ELECTRONICS (H.K.) CO.,LIMITED

Fax: 86-755-23339051

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)